Levertijden - SuperPrinter.nl - Hattem

Levertijden

Rechts naast de productfoto staan indicaties van levertijden aangegeven. De meeste gangbare artikelen uit ons assortiment heeft u binnen vijf tot tien werkdagen in huis. Het artikel met de langste levertijd is de indicatie voor verzending. U kunt de status van uw bestelling vinden bij ‘Bestelstatus’ in uw account. Onze bestellingen worden bezorgd met onze eigen bezorgdienst of kleinere bestellingen me de pakketdienst.
Let op! Als u gebruik maakt van de betaalmethode ‘Vooruitbetalen’, zal de bestelling pas in behandeling worden genomen nadat wij uw betaling hebben ontvangen.
 

Kan de bestelling ook sneller geleverd worden???

In overleg is altijd veel mogelijk, vermeld bij uw order (vak opmerking, bij check-out) wat de gewenste leverdatum is en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.
Bij spoedopdrachten graag even telefonisch contact (038-4442837).
Extra kosten voor transport en/of handelingskosten worden altijd in overleg doorberekend.

 

Buitenlands afleveradres???

Voor bestellingen die verzonden worden naar een buitenlands adres gelden genoemde levertijden als indicatie.

 

Vertraging tijdens verzendig ???

Als uw bestelling in uw account de status ‘Verzonden’ heeft maar u heeft deze nog niet ontvangen dan kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet de pakketdienst in plaats van 24 uur, 48 uur over de bezorging van een bestelling. Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we u vriendelijk uw bestelnummer te vermelden in uw e-mail, of deze bij de hand te houden als u ons belt.