Betalingen - SuperPrinter.nl - Hattem

Betalen op factuur

Alle bedrijven en overheidsinstanties hebben de mogelijkheid om te kiezen voor FACTUUR NA LEVERING met een betalingstermijn.

 

Betalen via ideal

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhhandelen via  uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

Contante betaling 

 Als u er voor kiest om de materialen af te halen dienen deze contant afgerekend te worden. 

 

Een betalingsherinnering

Wanneer u een betalingsherinnering heeft gekregen dan hebben wij voor (een deel van) de betreffende bestelling nog geen betaling van u ontvangen. Nadat u betaald heeft, duurt het 2-3 werkdagen voor wij uw betaling verwerkt hebben.

Als u de betaling reeds heeft voldaan (naar het juiste Ibannummer: NL55 0475 3262 45 t.n.v. SUPERprinter te Hattem), dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze Klantenservice 038-444 28 37.

Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we u vriendelijk uw bestelnummer te vermelden in uw e-mail of bij de hand te houden als u ons belt. Houd er rekening mee dat betalingsherinneringen worden verzonden naar het laatst gebruikte factuuradres in uw account.